Köksstol plast

Populära köksstolar i plast.

köksstol plast, transparent, genomskinlig
Transparent köksstol plast / polykarbonat

Otroligt populär designer köksstol tillverkad i polykarbonat som är en transparent plast. Materialet är extremt hållbart både mot repor, slag och krosskador. Som en bonus även extremt lätt att rengöra.

 • Höjd: 86 cm
 • Djup: 56 cm
 • Bredd: 49 cm
 • Sitthöjd: 46 cm
 • Pris: 1775 :- /st

Köp den här!

köksstol i plast med ben av metall.
Köksstol med sits i plast och underrede i metall.

Populär design stol med sittdel i plast och ben i aluminium.

Köksstolen finns i 8 olika färger: Orange, Röd, Rökgrå, Svart, Transparent, Vit, Lila och Grön

 

 • Bredd: 44 cm
 • Djup: 53 cm
 • Höjd: 83 cm
 • Sitthöjd: 47 cm
 • Pris: 1885 :-

Köp den här!

köksstol plast, köksstol i retro stil tillverkad i plast.
Retro köksstol i plast.

Populär designstol i polykarbonat plast som är extremt hållbart mot allt slitage. Materialet hittar du även i flygplan på grund av dess slitstarka egenskaper och att det är i princip omöjligt att krossa.

Stolen säljes i ett minsta antal om fyra stolar.

 • Bredd: 46 cm
 • Djup: 53 cm
 • Höjd: 81 cm
 • Sitthöjd: 47 cm
 • Pris: 1712 :-

Köp den här!

 

Stilfulla, miljövänliga köksstolar av plast

Är du på jakt efter nya köksstolar till ditt kök som garanterat kommer att göra köket lite extra stilfullt? Är du även miljömedveten samt tänker mycket på din ekonomi? Då är köksstolar som är tillverkade av plast helt perfekta för dig av många olika anledningar.

Miljövänliga och återvinningsbara.

Till att börja med är dessa stolar oerhört snälla mot vår miljö. Det är knappast någon som har missat att vår planet är i stort behov av att allt fler människor börjar värna om miljön. Vad som är så miljövänligt med dessa stolar är att de är gjorda av ett material som är återvinningsbart. Genom att återvinna materialet som det är gjort av sparar man mycket energi, tid och man behöver inte framställa nytt material enbart för att kunna skapa nya föremål av plast utan materialet går att använda flera gånger genom att återvinnas.

Hållbara stolar i polykarbonat.

Vad som även är riktigt bra med dessa köksstolar är att de kan erbjuda en otroligt bra hållbarhet då många av dagens moderna plaststolar är tillverkade i polykarbonat samma material som man finner i flygplansfönster. Detta gör stolarna otroligt hållbara för brott men i princip även omöjliga att skapa krosskador på. Det är en väldigt positiv sak eftersom det gynnar din ekonomi och du inte behöver spendera en massa pengar på nya köksstolar för att de går sönder. Dessa stolar håller alltså mycket bra och du behöver inte oroa dig över någon form av dålig kvalitet.

Köksstol i plast ger enkel rengöring.

Vad kan vara enklare att rengöra än en köksstol i plast? Inte mycket, även om du har barn som ”grisar” mycket vid köksbordet när dom äter så är detta inget hinder att skaffa en modern designer köksstol i polykarbonat eller plast, den går inte sönder och du torkar enkelt av den med en trasa. Alternativt ställer du helt sonika in den i duschen o bara spolar av den och den är som ny igen.

Stil, form och utseende för ditt kök.

Givetvis är inte dessa köksstolar enbart otroligt snälla mot miljön och har en suverän hållbarhet, utan de är även riktigt bra när det gäller bekvämlighet och utseende. De är väldigt stilfulla och finns i många olika former, stilar och utseenden vilket gör att du väldigt enkelt kan hitta en stol som är perfekt för just dig och ditt hem. Stolarna är mycket bekväma och det går även givetvis att sätta på dynor på dem om man skulle vilja ha det extra bekvämt eller för att styla dem så att de passar in ännu bättre i ditt kök. Varför inte färgmatcha med tapeten?

Ekonomi och miljö i en stol.

Att köpa dessa köksstolar är alltså en otroligt bra investering för både din ekonomi, ditt hem och för miljön. De är enkla att återvinna vilket gynnar miljön riktigt mycket. De är hållbara så att du inte behöver slösa en massa pengar för att stolarna blir fula eller går sönder, och de är riktigt bekväma samt finns i många olika slags former och stilar. Det finns med andra ord riktigt mycket positivt med att köpa dessa köksstolar. Unna dig själv och ditt kök en riktigt snygg köksstol samtidigt som du gör en mycket fin insats för vår dyrbara miljö.