köksstol i skinn

Populära köksstolar i skinn.

köksstol metall med dyna av läder. köksstol i skinn
Köksstol i skinn – Populär stol med dyna av skinn och underrede och ram av metall.

Populär designad köksstol med en sittdel i brunt konstskinn. Underrede i metall.

 • Höjd: 81 cm
 • Djup: 45 cm
 • Bredd: 57 cm
 • Pris: 1750 :- /st

Köp den här!

köksstol skinn - populär köksstol med dyna i skinn
Köksstol skinn – Populär designer stol med sits i konstläder och underrede i skinn.

Otroligt snygg och populär köksstol med dyna i konstskinn / konstläder. Stolen går att få i antingen ljusbrunt eller svart skinn. Denna stol säljs i set om 2 st stolar, priset nedan avser per styck.

 

 • Bredd: 52 cm
 • Djup: 58 cm
 • Höjd: 80 cm
 • Sitthöjd: 47 cm
 • Pris: 2350 :-

Köp den här!

köksstol med dyna i skinn / läder och underrede i metall.
Populär designerstol med sits i läder och ram konstruktion i metall.

Populär stol i minimalistisk design, sittdel i flätad läder och ben i rostfritt stål.

 • Bredd: 45 cm
 • Djup: 49 cm
 • Höjd: 81 cm
 • Sitthöjd: 45 cm
 • Pris: 2450 :-

Köp den här!

Självklart att välja köksstol i skinn

Köket är som alla vet en plats för samvaro, trevnad och glädje. Det är också här som massor av kreativ energi får plats, både då det kan handla om barnens kreativitet med lek och pyssel men också med matlagning.

Val av stolar

Då köket både är en plats där man vill ha det praktiskt och samtidigt snyggt är det en fördel att välja köksstol av skinn. Enkelheten när ett barn spillt ut sitt glas med mjölk är att bara hämta disktrasan och torka upp. Snabbt, fort och utan skador är möbeln som ny igen.

Tidlöst

Att välja en köksstol av skinn är också att välja något tidlöst som kommer att vara modernt i många år framöver. Möjligen kan man tänka igenom färgvalet om man vill ha en tidlös möbel. I alla årtionden har det aldrig varit fel med en köksstol i skinn. Tvärtom har den alltid haft en plats i många familjers hem. Det är också ett praktiskt val om man vill kunna utöka antalet stolar runt matsalsbordet då skinnvalet gör att stolen ser mer exklusiv och elegant ut.

Skötsel

För att få din stol att vara fräsch och snygg i många år bör du regelbundet smörja in skinnet. Det är mycket enkelt och inte särskilt kostsamt att få tag i bra produkter för detta ändamål. De flesta möbelaffärer har bra produkter att erbjuda. Ta bara lite medel på en mjuk trasa och smörj in skinnet. Det kommer att se ut som nytt. Har skinnet fått småskador i form av små repor kommer även dessa att försvinna redan när du torkar av med den mjuka trasan. Har oturen varit framme och du fått en större skada går även detta att reparera. Då bör du vända dig till en expert, gärna en sadelmakare eller till dem som hanterar bilar. Det finns riktiga trollerisätt att få skinn att ”smälta” samman.

Stolens form

Det kan vara bra att välja en form på stolen som är rak istället för kurvig. Raka stolar är mer tidlösa och kommer inte att slitas på samma sätt som en stol med former. Detta helt enkelt för att skinnet inte behöver ligga i en massa små veck. Skulle du ändå ha valt en stol med former bör du tänka än mer på solens inverkan på skinnet. Under sommarmånaderna och soliga dagar kan det vara förnuftigt att dra för gardinerna eller lägga ett lakan eller liknande över stolarna. Detta för att undvika att de blir blekta. Skinn tar skada av sol och kommer med tiden att blekna. Har de bleknat eller fått ojämn färg, ta bara den mjuka trasan med skinn medel och torka av och vips så har du åter fått en jämn färg.

Att välja köksstolar i skinn är ett bra val.